U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De volgende groepsevenementen zijn: zaterdag 13 augustus Truffelceremonie  in een yurt in De Glind, het weekeind van 16-18 september Bezinnings en natuurkracht weekeind bij het 3 landenpunt, het weekeind van 14-16 oktober het Zinderend Relatie weekeind voor (gelegenheids)koppels bij het 3 landenpuntvoor mee info zie www.lovespiritpartners.com

AUTHENTIC HUMAN NATURE CIRCLES


In deze intense tijd waarin zoveel mensen onrust en spanningen ervaren is het erg belangrijk om te verbinden met andere mensen. En dan niet alleen het masker maar de mens daar achter, met alles wat geraakt is. van verdriet tot blijdschap. Deze cirkel is voor mensen die op een diepere laag met elkaar willen verbinden en ook zichzelf willen laten zien. We bieden de bedding en tools om dit te kunnen doen.

Hierbij gaan we uit van 2 belangrijke uitgangspunten:

1 Gaan en blijven staan in je eigen stralende NatuurKracht, Licht, Zelfliefde en in je bedding van GELUK
2 Je kunnen verbinden vanuit je eigen ZIJN met de ander, vrij of bewust van je oordelen, afhankelijkheden en/of
projectie(s) van je verwachtingen op de ander.
 
 
Wanneer mensen met een open mind, hart en lijf nieuwsgierig blijven, bereid zijn te groeien en zich continue willen blijven ontwikkelen, kunnen zij ook echt liefdevol aanwezig ZIJN en werkelijk voluit leven.
 
Dit komt ten goede van:
- onszelf
- elkaar
- onze kinderen
- collega's
- klanten
- ieder creatie(f) project.
 
Wat onze samenleving nu nodig heeft is dat WIJ mensen aanwezig en present zijn in het hier en nu. Met name ook voor onze kinderen.

In onze beleving en ervaring is dit wat WIJ mensen, het leven en vooral onze kinderen, hier&nu, nodig hebben PRESENT ZIJN.

In een reeks van een aantal avonden Authentic Human Nature Circle willen wij, Twan en Magda, graag samen met jullie verder groeien, spelenderwijs. 

Elke avond heeft een ander thema. Het thema van de 1ste avond zal “balans” zijn. Vragen waar we onder andere mee aan de gang gaan. Ik hoeverre voel jij je in balans? Hoe It het met je balans tussen hoofd, hart en buik. Balans in je relaties?

Een real life avond start om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. een online avond start om 20:00 en eindigd 22:00.

het programma  van een meeting ziet er in grote lijnen als volgt uit:

 

- Welkom met thee en lekkers

- Check-in

- Korte meditatie

- Uitleg en oefeningen

- Pauze

- Sharing = delen over je ervaringen

- Een korte ceremoniële afsluiting.

 

De avonden zijn dit jaar op woensdagen en als evenementen vermeld op de LoveSpirit Facebook pagina.

We hebben cirkels in in Amersfoort of bij goed weer in Lage Vuursche en in de toekomst kunnen daar andere plekken bij komen.

De groep is met minimaal 3 maximaal 10 deelnemers. 

De financiële bijdrage voor een real life meeting is 16 euro voor eerste avond en als je een introducé mee brengt betaal je beide 8 euro. Voor de cyclus van 5x is de bijdrage 80 euro pp. Deze kan contant ter plekke betaald worden.

De financiële bijdrage voor een online meeting is €5,- en deze dient vooraf per tikkie (of anders) voldaan te worden dan krijg je de link naar de Zoom meeting.


ZIN om deze uitdaging aan te gaan? Wij kijken uit naar een LoveSpirit ont-moeting met jou/jullie.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?