U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De volgende groepsevenementen zijn: zaterdag 13 augustus Truffelceremonie  in een yurt in De Glind, het weekeind van 16-18 september Bezinnings en natuurkracht weekeind bij het 3 landenpunt, het weekeind van 14-16 oktober het Zinderend Relatie weekeind voor (gelegenheids)koppels bij het 3 landenpuntvoor mee info zie www.lovespiritpartners.com

 Het standaardtarief voor een coachsessie van 1,5 uur rekenen wij €75 per persoon per coach. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Een intake/kennismakingsgesprek van 30 minuten is €25,- p.p.

het standaardtarief voor een 8 uur durende ceremonie met een plant medicijn is €350,- p.p. voor 1 op 1 begeleiding, €200,- p.p. bij 2 personen. De prijzen van meer personen per ceremonie zijn op aanvraag. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte, thema, locatie en invulling. bijvoorbeeld met (gast) muzikant, live muziek, met  cacao ceremonie. De prijzen van workshops en andere groepsactiviteiten is per activiteit verschillend. Bij de activiteiten die in de agenda staan wordt de prijs vermeld.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?