U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De volgende groepsevenementen zijn: zaterdag 13 augustus Truffelceremonie  in een yurt in De Glind, het weekeind van 16-18 september Bezinnings en natuurkracht weekeind bij het 3 landenpunt, het weekeind van 14-16 oktober het Zinderend Relatie weekeind voor (gelegenheids)koppels bij het 3 landenpuntvoor mee info zie www.lovespiritpartners.com

 

 

 

Liesbeth: 

Lieve Twan & Lieve Magda....
Wat ben ik dankbaar voor jullie. Ieder van jullie vanuit jullie authenticiteit. Wat heb ik jullie op diverse mooie manieren mogen voelen, zien en ervaren tijdens de truffeldag..
Wat voelde ik me gezien en gehoord door jouw lieve Twan. Hoe jij op zo'n mooie manier volledig aanwezig bent vanuit je pure geopende zelf.. en luistert zonder oordeel.. en hoe je kijkt en echt ziet.. en hoe je intuïtie zo loepzuiver is met wat dat wat er is. Hoe jij zo krachtig in jezelf gecenterd bent zodat je aanwezig kunt zijn zonder iets te gaan of willen dragen. Dat je geen oordeel hebt maar wel uitnodigt vanuit openheid. Een bijzondere man ben je. Eenvoudig en zonder bullshit en daarom zo fucking bijzonder. Wauw!
Dank je wel voor jouw mooie zijn Twan.. ❤
En lieve Magda.. wat een liefdevolle vrouw ben je.. wat "moet" het een enorm geschenk zijn om jouw Liefdevolle mooie pure zijn als moeder te hebben.. zoals ik jouw heb ervaren aan mijn zij. Wat goed dat je niet wilde dragen en je actief zoekende was om dat ook daadwerkelijk niet te gaan doen. Hoe mooi dat je zo bij jezelf bent gebleven. Ik heb me heel erg veilig en gezien bij je gevoeld, ook terwijl je zoekende was.. hoe je het kon doen mbt begeleiding in mijn reis mbt mijn eigen verantwoordelijkheid in mijn heftigheid en dat je los van dat actief zoekende was waar jij kon loslaten in begeleiding..
Dank je wel voor jouw mooie Zijn lieve Magda.. ❤
En wat hebben jullie mij met jullie prachtige Zijn een ontzettend bijzonder krachtig cadeau gegeven waardoor ik veel meer ben gaan begrijpen over geheel mijn Zelf.. en wat ik werkelijk nodig heb.. en wat essentieel is voor mij. Waardoor ik het ook begrijp richting mijn dochtertje en haar beter kan zien en lezen in haar Zijn en wat zij nodig heeft of waar zij zit.
Zo ontzettend waardevol dat jullie de vertolking waren van een vader en moeder in mijn truffelreis deep deep down inside. Zo ontzettend waardevol om eindelijk de antwoorden te hebben mogen voelen via jullie in mij op de vragen die ik me al zolang stel. Dank je wel dat ik via jullie en met jullie.. in jullie nest van geborgenheid en veiligheid.. deze puzzelstukjes op essentiële plekjes van mijn bestaan heb kunnen leggen waardoor ik nog meer kan groeien in zelfliefde en mijn bewustwording nog groter is geworden..
Ook heb ik ervaren in mij dat mijn weg volledig okay is ook al is het volledig anders als wie dan ook.. en dat ik niet hoef te voldoen waar dan ook aan.. dat ik enkel hoef te voldoen aan de stem van mijn hart.. dat het volledig okay is om mijn eigen weg te gaan en zelf te onderzoeken wat goed voelt voor mij ongeacht wat dan ook.. dit wist ik al wel maar werd nog duidelijker in deze reis.. het is zo ontzettend okay om anders te zijn.. en andere behoefte te hebben.. en het is nog mooier als ik mezelf hierin kan zien en mijzelf dat kan geven wat ik nodig heb ongeacht wat dan ook..
Lieve mooie Twan...
Lieve mooie Magda...
Dank jullie wel voor deze bijzondere dag..
Dank jullie wel voor jullie mooie bedding van Liefde..
Dank jullie wel voor jullie..
Jullie zijn een geschenk voor iedereen die het wil zien...
❤

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?