U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De volgende groepsevenementen zijn: zaterdag 13 augustus Truffelceremonie  in een yurt in De Glind, het weekeind van 16-18 september Bezinnings en natuurkracht weekeind bij het 3 landenpunt, het weekeind van 14-16 oktober het Zinderend Relatie weekeind voor (gelegenheids)koppels bij het 3 landenpuntvoor mee info zie www.lovespiritpartners.com

Relatiecoaching in combinatie met coaching gericht op je eigen natuurkracht.

 

Alles wat we in onszelf ontkennen, wordt zichtbaar in onze relaties met anderen, met je partner(s), je kinderen, je collega's, je leefomgeving. 

Partners spiegelen ons vaak in onze gevoelens die we ons niet bewust zijn. Die gevoelens zijn vaak signalen van onze ware essentie; dat wat voorbij het ego-beeld wat we van onszelf hebben, gaat. en oerkracht dat erkent wil worden, eruit wil, geleefd wil worden, niet gekooid. Zodra we onze ware natuur gaan leven, ontdek je de creatiekracht en levenslust in jezelf. Maar ook al je conditioneringen bovenop je onderdrukte gevoelens en belemmerende overtuigingen. Dit laatste kan behoorlijk schrikken zijn. Hoe fijn is het dan in je proces van jezelf te bevrijden iemand, die dit pad reeds heeft gelopen, een stuk naast je mee kan lopen. In onze relatiecoaching komen jullie als stel en als individu helemaal tot je recht. We onderscheiden twee fasen. Te weten fase 1: Bevrijding in je eigen kracht en fase 2: Samen door het leven stromen.

 

1. BEVRIJDING IN JE EIGEN KRACHT

In deze fase is de begeleiding gericht op het terug vinden van je innerlijke rust, eigen NatuurKracht, je ware natuurlijke essentie en je eigen levenslust. Dit zowel in je eigen ruimte als in contact met de ander, je partner. In deze fase van de begeleiding ontvang je van ons individuele en duo coaching.

De werkvormen zijn:

♥ Natuurcoaching                     

Coaching in en met de natuur als spiegel

♥ psycho-educatie                     

Coaching over communicatie, waarnemen, vertrouwen, psychologie en transactionele analyse systeemopstellingen, zelfregulatie enzovoorts. 

♥ Sjamanistische werkvormen     

Zoals Medicijnwiel, transreizen, zweethutten, werken met plantmedicijnen zoals psychedelische truffel en afscheidsceremoniën.            

♥ Naturehealing meditatie

Een helende geleide wandelmeditatie en/of een ritueel met yoga/dans beweging in de merkaba (heilige geometrie). 

♥ Traumacoaching 

Hiermee kom je uit je overlevingsstand en weer, op een veilige manier, terug bij je emoties. Je ervaart weer meer vrijheid en controle over je eigen leven.

♥ Ademcoaching

Door je adem te ervaren, kan je jezelf ervaren. Hij is een bron van inzicht en zelfkennis en ook een middel om lichamelijk en geestelijk evenwicht te vinden.

 

2. SAMEN DOOR HET LEVEN STROMEN

In de tweede fase lopen we mee in "het elkaar opnieuw ont-moeten". Wanneer ieder vanuit zijn eigen levenslust en innerlijke natuur de ander onvoorwaardelijk opnieuw ont-moet met een open hart gaan de beide levensstromen samenkomen. Dit voelt niet het zelfde als verliefd zijn, het gaat veel dieper. Op een dieper level, in hart en bekken en in energetische zin, komen jullie dan weer samen. Dit noemen wij LoveSpirit . Dit kan spannend voelen, hier kan namelijk ook gevoeld worden dat een relatie of verbinding rond is.

Wanneer echter blijkt dat in de relatie/verbinding:

 

♥ De LoveSpirit (her)ontdekt wordt,

♥ Er bij beide behoefte is aan groeien en ontwikkelen,

♥ Beide er voor elkaar willen zijn in alle lagen van dit innerlijke proces(werk), dan kunnen de levensstromen in onze lichamen elkaar bekrachtigen. Het kan dan zomaar zijn dat jullie gelijkwaardige en complementaire levensmissies (her)ontdekken of deze verdiepen en verstevigen.

 

De werkvormen in deze tweede fase zijn, naast de genoemde vormen in de eerste fase tevens:

♥ Energetisch coaching

Coaching gericht op bewust worden van energieën die je niet kan zien maar er wel voelbaar aanwezig zijn.   

♥ Lijfwerk en massage

 Zodat je dieper in het gevoel kunt zakken en blokkades los kunt maken.

♥ Sexual healing                 

Werken met en aan onze seksuele levensenergie. Individueel en in contact met de partner.

 

Kosten kennismaking: 45 euro per persoon incl BTW . Voor een sessie van 1 uur.

Na  de kennismaking maken we gezamenlijk een intentieplan.

Sessies 2 t/m 5 Fase 1: Bevrijding in je eigen kracht.

122 euro per sessie per stel

Sessies 6 t/m 10 Fase 2: Samen door het leven stromen.

188 euro per sessie per stel. 


 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?