U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De volgende groepsevenementen zijn: zaterdag 13 augustus Truffelceremonie  in een yurt in De Glind, het weekeind van 16-18 september Bezinnings en natuurkracht weekeind bij het 3 landenpunt, het weekeind van 14-16 oktober het Zinderend Relatie weekeind voor (gelegenheids)koppels bij het 3 landenpuntvoor mee info zie www.lovespiritpartners.com

LoveSpirit is de naam waaronder Twan de Leur en Magda Bannink hun samenwerking vorm geven. Twan en Magda zijn liefdespartners en hebben beide kinderen uit een eerdere relatie en hebben ervaring met de dynamiek van relaties en het hebben van kinderen.

 

 

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en in de commerciële wereld. Tot mijn 35ste leefde ik op een manier waarvan ik dacht dat anderen dachten dat dat goed voor mij was. In de IT, makelaardij en technische handel vond ik mijn draai niet. Na een kantelpunt in mijn leven ontwikkelde ik mijn gevoelskant en intuïtie. Rond mijn 35ste zakte mijn kaartenhuis namelijk in elkaar, mijn werk liep niet meer en mijn huwelijk brak. Ook het geboorteproces van mijn zoon verliep destijds met veel complicaties. Al met al was deze tijd een intens transformerende ervaring. Ik ervaar het als een wonder dat het daarna zo goed met de baby ging. Ik was inmiddels volledig mezelf kwijt geraakt en het leven voelde als een gevecht. Ten einde raad ging ik naar een bewustzijnsfestival en dit hielp me weer mijn levensvreugde terug te vinden. Met deze ervaring op zak begon mijn zoektocht naar wat mij nou echt blij maakt in het leven. Hierbij ben ik vooral ervaringsgericht te werk gegaan. Ik volgde veel workshops, seminars, retraites en festivals om daar de essentie te ontdekken van wat mij innerlijk drijft. Ik heb me gespecialiseerd in hooggevoeligheid, ADD en de ontwikkeling van intuïtie en omgaan met emoties. Verder zijn mijn kwaliteiten open-minded, onbevooroordeeld en empathisch zijn. Bovendien kan ik met mijn analytische blik snel tot de kern komen.

Wat relaties betreft heb ik vanaf mijn 14de een flink aantal relaties gehad die steeds rond de drie jaar duurde. Ik ben getrouwd geweest met een vrouw waar ik tien jaar een relatie mee had en waarin mijn zoon geboren werd. In de tweede relatie van eveneens bijna tien jaar heb ik twee belangrijke levenslessen geleerd, te weten: dichtbij mezelf blijven en omgaan met de dynamiek tussen zoon en bonusmoeder. Nu heb ik een (open) lat relatie met Magda waarbij we vanuit vrijheid in verbinding een diepe waardevolle verbinding hebben.

 

 

Van kind af aan was ik altijd buiten in de natuur te vinden of in mijn eigen fantasie wereld. Op mijn 15e wist ik dat de natuur ons thuis is en dat ik mijn thuis wilde beschermen tegen vernietiging. Ik studeerde milieukunde, natuur- en landschapsbeheer en raakte tijdens de studie steeds meer mijn verbinding met mijn ware essentie en verbeeldingskracht kwijt. Ook het vrije spelen en mijn zielsroep was ik kwijt geraakt. Op mijn dertigste werd ik moeder en voelde ik de oerkracht van onze aarde, de kosmos door me heen stromen. Dat was het begin van een lange weg om mijn eigen levenspad, roeping en zielsmissie terug te vinden. Sinds 2012 herinnerde ik mij in kleine stappen met behulp van verschillende oefeningen, dromen, meditaties, visualisaties, opleidingen (lifecoaching, traumacoaching) een stukje van onze universele taal; de heilige geometrie. Ik kreeg de zespuntige ster door met verschillende betekenislagen, ontdekte dat dit de merkaba is en ook dat deze ster verbonden is met de healing-energie van Maria Magdalena en Jezus. Ik mocht verschillende angsten doorleven, voelen en overwinnen (en nog steeds) om volledig mijn eigen weg te gaan en om met mijn eigen kracht vol in het licht te gaan staan. Na een relatie van zevenentwintig jaar ontdekte ik de liefde voor mijzelf en kon ik deze ook écht aan mijzelf geven. Ik vervolgde daarna ook in de liefde mijn eigen weg. In de afgelopen twee jaar volgden verschillende liefdesrelaties waarin ik mij kon spiegelen, nog dieper ontdekken wie ik ben ín de relatie, mijn bewustzijn op tantra als leefstijl verruimde zich en in ieder van deze zielsverbindingen vond er een (sexual) healing plaats in een gelijkwaardige uitwisseling. Nu vervolg ik mijn weg in het licht, laat deze schijnen op mijn/onze schaduw met behulp van mijn naturehealing meditatie, mijn helende handen, mijn lijf en nu samen met Twan in onze LoveSpirit diensten.

 

We organiseerden in 2020, in een flow van liefde, op het healingfestival en op Tijdloos mooie workshops, onder andere Doe's lief voor ouders en kinderen, Hartsverlangen voor duo's, Hart met ballen voor mannen en Naturehealing meditatie LoveSpirit voor liefdespartners. We putten hierbij uit de inspirerende ervaringen van festivals de afgelopen jaren zoals het Lorelei, Hieros Gamos, Open Up en het Wildeman festival. Ook organiseerden we verschillende truffelceremonies en buiten natuurbelevingen voor basisschool kinderen (en hun ouders). 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?